kuinka laihduttaa nopeasti 5 kiloa

Kuinka Laihduttaa - Kuinka Laihtua Nopeasti? - YouTube

kuinka laihduttaa nopeasti 5 kiloa

"Elikkäs painan 80kg, ja oon 176cm pitkä ja 14v vanha. Olis tarkotus laihtuu siis tuo 5-10kg. Tosta painosta vois kyllä päätellä että oon löntys joka jaksaa juosta 100m korkeintaan mut saan coopperin testissä matkaks 2500m.

Laihduin viikossa 10kg - Muut dieetit - Suomi24 Keskustelut

5 kiloa laihdut nopeasti paastoamalla. Tee itsellesi erilaisia mehuja kasviksista ja hedelmistä tehosekoitimella ja juo niitä noin viikon ajan. Ei kiinteää ruokaa. Paasto pistää nestepöhön liikkeelle ja puhdistaa suolen jolloin olosi on virkeämpi ja kevyempi. En ole itse koskaan kokeillut paastoa, enkä siksi neuvo suinpäin

Laihdu 5 kiloa ennen pikkujouluja - turvallisesti!

Terveellinen, realistinen ja järkevä laihdutustavoite on 0,5-1 kiloa viikossa. Käytä siis mieluummin liikaa aikaa laihdutustavoitteeseen pääsemiseksi tehden hyviä ja terveellisiä valintoja. On todennäköistä, että painotavoite saavutetaan alussa nopeammin, koska keho poistaa nesteitä elimistöstä.

Keskustelu - Miten laihtua nopeasti 5-10kg | Lääketiede ja

Pysyvä painonpudotus vaatii aikaa ja rauhallisen tahdin. Joskus kilot pitää kuitenkin saada pudotettua nopeasti, esimerkiksi ennen juhlia tai rantalomaa. Lue WebMD.comin neuvot, miten saat painon alas nopeasti, mutta turvallisesti!

Miten laihduttaa nopeasti? - YouTube

Ekalla viikolla paino aleni jotain 5,5 kg ja sen jälkeen paino väheni n. kaksi kiloa viikossa, toisinaan vähän ali ja toisinaan vähän yli. Työni oli silloin tehdastyötä, työmatkat pyöräilin (2x6km/pv.) ja ei muuta varsinaista liikuntaa. 12 viikossa lähti 22 kiloa. Lue lisää. Ei ole terveellistä laihduttamista tuollainen.

Kuinka laihtua nopeasti? - laihdutus.info

kuinka laihduttaa nopeasti 5 kiloa

Tollasilla mää oon laihtunu raskausajan 20 jäänyttä kiloa (siis sairaalan jääneen 10 kilon lisäksi). Ja vielä oon pari kiloa ylipainonen.. AION laihtua 10 kiloa ensi jouluksi. 5 lähtee kesäksi. Kaikki lisähukka on vaan positiivista ja mietin niille jotain kivaa palkintoa. Mulla on NOPEESTI lähteny paino karppauksella ja liikunnalla

Vielä viisi kiloa! Asiantuntijat neuvovat, kuinka onnistut

"Laihdu jopa neljä kiloa yhdessä viikossa!" Tämänkaltaisia mainoksia näkee aina silloin tällöin, mutta voivatko ne pitää paikkansa? Asiantuntijat paljastavat, kuinka paljon viikossa oikein on mahdollista laihtua.

Kauanko kestää laihtua 10 kg? Lievä ylipaino. | Keskustelu

kuinka laihduttaa nopeasti 5 kiloa

Puolisen vuotta menee terveelliseen pudotukseen, 1,5-2 kiloa kuukaudessa on sopiva tahti, muuten tulee kilot heti takaisin. Kiinteyttävää liikuntaa ja terveellistä ruokaa, viljat tummaksi ja sokerit pois jne. Puoli lautasellista aina salaattia, sitten vähän riisiä ja vähän kalaa tai lihaa. Maito rasvattomaksi ja puuro veteen!

30 kiloa laihduttanut Elina Hynynen kertoo miten laihtui ja

Haastatteluhetkellä Elina Hynynen on juuri palannut matkalta. Hän näyttää virkeältä ja energiseltä, vaikka ei ole vielä ehtinyt täysin toipua aikaerosta ja pitkästä lennosta. Hän ei ole liioin sännännyt saman tien lenkkipolulle, vaikka vaaka näyttää, että matkalta tarttui mukaan 1,5 kiloa. –Enää en panikoi sellaisesta.

Laihdu viisi kiloa kahdessa viikossa - lue vinkit - Laihdutus

kuinka laihduttaa nopeasti 5 kiloa

Mulla oli 20 kiloa Ylipainoa myös ja alkoi käydä pumpun ja polvinicelten päälle (mulla on osteoporoosi kortisonilääkityksen seurauksena). Lekurille menin asiasta puhumaan ja lekurin ohjeiden mukaan aloin laihduttaa niin että tavoitepudotus oli 1,5 kiloa /viikko. Alussa tippui enemmän, sitten se tavoiteltu määrä ja lopussa vähemmän.

Tiedätkö, kuinka paljon voit pudottaa painoasi viikossa

Huomasin, että olen vuoden aikana lihonut 5 kg ja nyt BMI:ni on noin 23. Viitisen kiloa lisää niin olen ylipainoinen! Mikä olisi minulle tehokkain tapa laihduttaa viisi kiloa tai enemmänkin? Olen aiemmin huomannut, että normaalipainoisena on vaikea laihtua.