kuinka laihdutin 22 kiloa

Sohva huonekalut: Valkoinen tee laihdutus

Kuinka laihdutin 22 kiloa 7 kuukaudessa terveellisesti. Ei, en yritä myydä mitään, eikä tämä ole mikään "ihmedieetti" jolla laihdut taianomaisesti. Hallittu tahti on tärkeää painonpudotuksessa. Järkevä ja terveellinen laihdutustahti riippuu osittain siitä, kuinka paljon kropassa on rasvaa. Miten päästä alkuun painonpudotuksessa.

Näin lähtee 5-8 kiloa kuukaudessa. Sis. ruokavalion

kuinka laihdutin 22 kiloa

Mulle tuo on hyvä laihdutustulos kun en ole ollut laihdutuskuurilla, koska kerran aikaisemmin laihdutin lääkärin valvonnassa excelillä kaloreita laskien ja liikuntaa lisäten, jolloin tulos oli hyvin nihkeästi 105 g/viikko ja usein nollilla. Joten mun kohdalla ei lainkaan pidä paikkaansa, että syö vähemmän kuin kulutat

5 Vinkkiä kuinka dieetata - YouTube

Ei vaan mene mulle mitenkään jakeluun. Itse olen teininä (laihtuminen nopeampaa) laihtunut 14kg kuukaudessa, koska olin ensin viikon sairas ja syömätön, toisen viikon tiputuksessa ja kaksi viikkoa nielurisaleikkauksesta toipuva ja ei pystynyt nielemään mitään.

Kuinka laihduttaa 15-20kg 2kk? - Yleistä laihdutuksesta

Oi tuo rouskahtava koostumus ja hapokkuus! Rikon ketoosin fiilistelemällä omenaa. Mutta meneeköhän ketoosi edes heti rikki? Pää tuntuu oudon terävältä ja olo energiseltä. En tiedä, kuinka ”syvällä” ketoosissa todellisuudessa edes olen, sillä tikku kertoo vain niistä ketoaineista, joita keho ei ole ehtinyt käyttää hyväkseen.

Keskustelu - Hei te kaikki laihduttajat! Laihduin tällä 20kg

kuinka laihdutin 22 kiloa

Vierailija: "Aikaa tuosta nutrauksesta on 5 kk eikä painoa ole tullut yhtään takaisin. Päinvastoin sitä on lähtenyt nyt yhteensä jotain 25 kiloa sillä nutrauksen jälkeen hän muutti totaalisesti elämäntapojaan lisäämällä hurjasti liikunta.

Päivikki laihtui 10 kiloa: Näin hoikistut leivällä ja pastalla

Kaksi ja puoli vuotta sitten Päivikki Kärkkäinen katseli valokuvia, joissa hän loikoili rannalla bikinit päällä. Hän ei ollut oikein huomannutkaan, että painoa oli kertynyt pikku hiljaa lisää, mutta se näkyi kuvissa. Hän suivaantui. Ylimääräiset kilot saisivat lähteä. Hän vaihtoi

Voiko nainen laihtua 10 kiloa kuukaudessa? | Keskustelu | Anna

-10kg 3+kk. Söin joka päivä max 5kertaa, ei ollu väliä mitä söin. 1 ateria oli 1 kerta tai 1keksi/patukka oli 1kerta. Perjantaisin pidin mässypäivän ja söin mitä vaan ja kuinka paljon vaan. Muutamaan päivään ei taas tehny mielikää mitään rasvasta ym. ja sit taas ke to jakso oottaa jo perjantaita!

Kuinka laihdutin 22 kiloa 7 kuukaudessa terveellisesti

Erinomainen laskuri mutta varmuudeltaan heikko. Varoitus, liian vähän kaloreita! Antamasi tavoite laihduttaa 1 kiloa 30 päivässä tarkoittaa, että saisit syödä vain 918 kilokaloria päivässä. Tämä on kuitenkin terveydellinen riski, emmekä suosittele sitä. Tavoitteesi pudottaa painoa 1 kiloa 30 päivässä.

Warp

Tuntui vaikealta pysyä samassa painolukemassa, koska olin on-off-ihminen. Joko laihdutin, söin terveellisesti ja liikuin paljon tai en juurikaan piitannut, mitä suuhuni laitoin. Kun herkuttelun oli kerran aloittanut, niin sitä ei ollutkaan enää helppo lopettaa. Minulle jäi helposti päälle herkkuputki.