kuinka ladata bussikortti

KUINKA: Ladata MySummerCar ilmaiseksi?! - YouTube

kuinka ladata bussikortti

Joskus yhteyksissä saattaa olla meidän toiminnastamme johtumattomia ongelmia. Siksi kortti kannattaa ladata jo ennen kuin arvo tai vanha kausi on loppu. Uusi kausi käynnistyy voimassa olevan kauden jälkeen ensimmäisestä käytöstä, etkä menetä yhtään päivää voimassa olevasta kaudesta. Reittihaku löytää matkaasi sopivan bussin

Nella Nettilatauspalvelu - Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse

kuinka ladata bussikortti

Waltti-kortille ladatulla arvolipulla saa maksaa toisen samaan tai alempaan ikäryhmään kuuluvan henkilön matkan. Kortti käytetään tällöin bussin kortinlukijassa kahdesti (tai niin monta kertaa, kuinka monesta matkustajasta maksaa). Mikäli matkaan sisältyy vaihto, riittää, kun korttia käytetään toisen bussin lukijassa yhden kerran.

Julkinen Liikenne Tallinna | Vinkit Tallinnaan | Lyhyt

We respect your privacy. Thank you! Powered by SquarespaceSquarespace

HSL-kortti | HSL

kuinka ladata bussikortti

Tilaa matkakortti, niin toimitamme sen sinulle postitse. Matkakortti on käyttövalmis, kun olet ladannut siihen kautta ja/tai arvoa HSL:n palvelupisteessä, myyntipisteessä tai HSL:n sinisessä lippuautomaatissa.

Matkakortti, henkilökohtainen

{{'OLD_NELLA_PRO_LINK_TXT'|translate}}{{'LINK_TXT'|translate }} © Nella 2019 Tieto [v. 3.7.1.3] Tieto [v. 3.7.1.3]

Kausikortit | Föli

Arvolippu ladataan Waltti-kortille. Kortin ja arvolipun voi ostaa Osviitasta, Matkahuollosta tai Waltti-verkkokaupasta. Korttiin voi ostaa ja ladata lisää arvoa näiden lisäksi myös Rovaniemen paikallisliikenteen busseissa ja R-kioskeissa. Lataamisen voi maksaa busseissa käteisellä tai yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla.

Waltti-kauppa | Tervetuloa

kuinka ladata bussikortti

Kortti kelpaa päivä- ja yöliikenteessä. Kausikortilla saa matkustaa kuinka monta matkaa tahansa. Kortin hinta määräytyy lataushetkellä voimassa olevan hinnan mukaan. 30 ja 90 päivän kausikortteihin voi ladata uuden kauden Fölin palvelu- ja latauspaikoissa tai busseissa. Molempien kausikorttien latauksen voi myös maksaa internetissä.

Kuinka - Home | Facebook

kuinka ladata bussikortti

Arvoa ei voi ladata Kelan koulumatkatukilipuille, eikä peruskoululaisten lipuille. Waltti-kortilla voi olla arvolipun lisäksi myös voimassa oleva kausilippu, jolloin matka veloitetaan aina ensisijaisesti kausilipulta. Jos haluat käyttää kortin arvolippuominaisuutta, pyydä kuljettajaa veloittamaan matkan hinta arvolipulta.

Lippujen myynti - Oulun joukkoliikenne - Oulun kaupunki

Huomioithan myös, että jokainen joukkoliikennealue päättää itse, mitkä lipputyypit kortille voidaan netissä ladata. Voit varmistaa lipputyypit oman alueesi joukkoliikenteen sivuilta. Käyttö ilman rekisteröitymistä. Syötä matkakortin korttinumero (löytyy kortin takaosasta) ja oma liikennöintialueesi.

Nella Nettilatauspalvelu

Kuinka paljon on minimi euromäärä, jonka kortille voi ladata? Jotenkin ymmärsin, että matka on ilmainen lapsille, jotka eivät ole vielä esikoulussa? Hmm onkohan siis keväällä 6-vuotta täyttäneen matka ilmainen, kun menee eskariin vasta syksyllä. Preschoolkids on hieman tulkinnanvarainen.

Liput ja hinnasto - Linkkari

kuinka ladata bussikortti

Nella Nettilatauspalvelu. Nella on Nysse-lippujen verkkokauppa, josta voit tilata itsellesi myös Nysse-kortin. Käyttäjätiliin voi lisätä vaikka koko perheen matkakortit ja seurata niiden saldoa palvelusta tai sähköpostimuistuksilla.