kuinka kauan voi pitää putkassa

Oikeus ja kohtuus - kaikessa : Kiinniotto - pidätys

kuinka kauan voi pitää putkassa

Saako poliisilta todistuksen siitä, että on ollut putkassa, rikoskomisario Taisto Kuhlman Päijät-Hämeen poliisista? - Emme jaa todistuksia putkaöistä. Emme myöskään kerro puhelimessa, onko joku ollut yön putkassa vai ei, koska emme voi tietää varmasti, kuka soittaa.

kauan poliisi voi pitää putkassa epäiltyä | Keskustelu | Kaksplus

Kuten tuossa Tippasilmänkin jutussa tuli häpeä esiin, muistan myös kuinka lapsena (pienenä) häpesin äitiäni ja kotiani. Ikinä ei voineet kaverit tulla meille, olisi ollut joskus kiva tuoda koulusta suoraan kaveri meille mutta kun ei tiennyt missä kunnossa äiti oli. Keksi siinä aina joku selitys kun ei voi suoraan sanoa mikä tilanne on.

Kyssäreitä? - Inttiin.fi

Jo kauan on ollut tilanne yrittäjillä sama suhteessa verottajaan verotarkastuksen osuessa kohdalle. Verottaja voi pyytää selvitystä ja näyttöä ihan mihin asiaan itse haluaa ja jos ei näyttö tyydytä niin verokarhu voi tehdä mielivaltasesti mitä haluaa.

Keskustelu - Miltä tuntuu istua putkassa tai vankilassa

Varusmiespalveluksessa joutuu elämään samassa tilassa usean muun ihmisen kanssa, eikä yksityisyyttä tai omaa tilaa ole liikaa. Samalla uudet säännöt, käytännöt, vielä valitettavan monilla kasarmeilla vahvana elävä huutamisen kulttuuri ja omista läheisistä erossa oleminen voivat olla raskaita henkisesti.

Kuinka kauan olen "rikosrekisterissä"? | Pakkotoisto.com

kuinka kauan voi pitää putkassa

Niin, ja kyllä, se tapahtui sillon kun oltiin 14. Niin just se juttu kun siat hakkas kaikki sen koulun lapset ja pölli niiden penaalit ja vielä haukku läskeiks! Ihan varmasti, miksi se valehtelis! Nii ja ei niitä sikoja kiinni saatu kun ne piti sit koko kylää arestissa ja putkassa niin kauan että haavat parani ja ruumiit maatu!

Laki poliisin säilyttämien henkilöiden… 841/2006

kuinka kauan voi pitää putkassa

Kuinka kauan pidätys saa kestää? Pidätetty on päästettävä vapaaksi heti kun edellytyksiä pidättämiseen ei enää ole. Pidätysaika päättyy kolmantena päivänä pidätyksestä kello kahdeltatoista, ellei vangitsemisvaatimusta sitä ennen ole esitetty.

Kuinka kauan pidetään putkassa jos | Keskustelu | Kaksplus

kuinka kauan voi pitää putkassa

Moni putkassa ollut tietää et turpiin voi tulla ihan syyttä suotta jollei naama miellytä. Kotietsinnöissä kummasti katoaa huumeita ja rahaa poliisin taskuun. Ja nää jeesustelijat joiden mielestä "ei kannata elää niin et joutuu poliisin kans tekemisiin" ja blaa blaa blaa en pysty ymmärtään missä vaaleanpunaisessa kuplassa te elätte.

Pidättäminen: Pidätyksen kesto - Laki24.fi

Kyllä ne varmaan näkyy kauan, jos lähtevät edes pois. n.6 vuotta sitten kun intistä pääsin, ja sossuun lähin toimeentulotukea hakemaan, siellä sitten kysyttiin normaliin tapaan tulevaisuuden suunnitelmat yms, ja että onko rikosrekisteriä, no sanoin ettei ole kun en pitänyt sitä niin vakavana, mutta kuinka ollakkaan, 14 vuotta sitten kiinni jäämäni kaupasta näpistäminen näkyi

Kauanko juoppoputkassa pidetään? - Poliisi - Suomi24 Keskustelut

Vierailija: "Itse olen ollut kuulusteltavana pari kertaa, mutta en ole istunut. Miltä se tuntuu? Kiinnostaa kun kaverin mies on ollut kuulusteluvankeudessa kaksi päivää, eikä miestä vielä näy, ei kuulu. Kuinka kauan poliisi voi pitää sitä lukittuna? Mieheen ei saada yhteyttä, poliisit eivät kerro

Tarvitsetko alibin, todistuksen putkayöstä? Näin poliisi

Poliisilaitos voi 5 §:ssä tarkoitetun sopimuksen mukaisesti määrätä turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan palveluksessa olevan hoitamaan tilapäisesti tässä laissa tarkoitettua vartijan tehtävää säilytystilassa, jos tehtävän hoitaminen muulla tavalla ei ole säilytystilan sijainnin tai säilytettävien suuren määrän vuoksi tarkoituksenmukaista.