kuinka kauan vauva pulauttelee

Vanhempien jutut - Libero

Välillä pulauttelee, muttei koko ajan eikä runsaasti. Iho-oireitakaan en ole huomannut, ehkä kuitenkin iho on kuivahko, mutta niin kuulemma monilla vastasyntyneillä. Sen olen kyllä huomannut, että kakka tulee vähän epäsäännöllisesti - aluksi sitä tuli koko ajan, nyt ehkä kerran tai kaksi päivässä.

Refluksi - Lasten terveys - Vauva.infon foorumi

Soitan huomenna neuvolaan. Voi kurjuus jos tämä on refluksia.. Vauva tosiaan hotkii maidon pullosta ja pulauttelee kyllä enemmän silloin kun syö pullosta. Rinnan jälkeen pulauttaa myös, muttei niin paljon. Vauva myös hikkailee paljon ja joka hikkauksella tulee puklua.

Keskustelu - Vastasyntyneen vatsavaivat - kokemuksia ja

Jos vauva pulauttelee toistuvasti ruokinnan jälkeen, ja tapa jatkuu pitkään, hänellä saattaa olla jokin terveysongelma. Ongelmaa on syytä epäillä etenkin pulauttelun jatkuessa vielä lapsen ollessa 10-14 kuukauden ikäinen.

Keskustelu - pulauttelusta: kuinka kauan kestää | Vauvat ja

kuinka kauan vauva pulauttelee

Siitä oli heti apua. Sitä jouduttiin antamaan 10kk ikään asti. Nyt vasta helpannut. Aluksi jouduttiin antamaan väkisin, kun vauva yökkäsi eikä suostunut sitä syömään. Ruisku oli hyvä apuväline. Myöhemmin vauva odotti suu ammollaan =) Tuo lääke on reseptivapaa ja sitä voi aikuisetkin käytää eli voi kokeillä, josko olisi apua.

Tarina sinusta: Pienemmät vauvahankinnat

"Onko jollakulla tietoa, miten kauan vauvan pulauttelu saattaa jatkua. Loppuuko oikeasti vasta siinä vaiheessa, kun lähtee liikkeelle? Siis että saattaa pulautella vielä silloinkin, kun kääntyy vatsalleen?

Keskustelu - Kysymyksiä rintakumin vieroituksesta ja - Vauva

kuinka kauan vauva pulauttelee

Poika syntyi ennenaikaisena (rv 36+2), joten olen jo alkanut pelätä, ettei hänellä ole ihan kaikki ruuansulatuksen osat ehtineet kehittyä tarpeeksi ja siksi sitten pulauttelee. Tosin siskonsakin syntyi ennenaikaisena (rv 36+5) eikä tällä esiintynyt yhtä runsasta pulauttelua.

PERHEKERHO - KESKUSTELUT - VAUVA - Keskustelupalsta

kuinka kauan vauva pulauttelee

Vastasyntyneellä on hamuamis-, imemis- ja nielemisrefleksit. Näiden johdosta vauva on valmis imemään jo heti syntymänsä jälkeen. Vastasyntyneen imemisen tarkkailu on tärkeää. Siitä voi nähdä imemisotteen ja sen, kuinka vahvasti ja kuinka kauan vauva jaksaa imeä kerrallaan ja kuinka tiheästi vauva on rinnalla imemässä.

Elämää Vauvan kanssa | Page 5 | Vau Foorumi

kuinka kauan vauva pulauttelee

Imetyksen mekanismit suosivat myös mahdollisimman luonnonmukaista, vauvan tarpeista lähtevää lähestymistapaa, jossa vauva on mahdollisimman paljon äidin lähellä, saa imeä niin usein kuin haluaa ja niin kauan kerrallaan kuin haluaa. Luonnollisena jatkumona tässä prosessissa on se, että vauva saa myös öisin imeä rajoituksetta.

Vanhempien jutut - Libero

Vauva-arkea. Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2016' aloitti Kyfi86, 1 touko 2016. Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua!

Vauvoista - Vanhempien jutut - Libero

Moni sanoo kuolalappujen olevan hyödyllisiä, jos vauva pulauttelee paljon tai muuten kastelee paitojaan. Näitä voisi pari ostaa varalle ja testata. Esim. tässä on joitain, en tosin ole vielä ihan varma, onko huivikauluri ja kuolalappu sama asia, mutta samalta ne näyttää. Ruokalappuja tarvitaan vasta myöhemmin.