kuinka kauan seutulippu on voimassa

Keskustelu - Kauanko seutulippu on voimassa? | Aihe vapaa | Vauva

kuinka kauan seutulippu on voimassa

Herranjestas, ostaako kukaan ratikkalippua?! Kaikilla on kortit tai seutuliput. Mitä mä edes sanon, onko ratikassa mitään väliä (hinnan kannalta) sillä kuinka kauas on menossa? Bussissa ainakin on, myös helsingin sisällä, eikö? Vai ostanko suosiolla seutulipun, kai sen voi ostaa sieltäkin? Kuinka kauan siinä on aikaa kulkea?

Kuinka - YouTube

Huomaathan, että voit tilata matkakortin vain, jos sinulla ei ennestään ole korttia. Uuden matkakortin kadonneen tilalle voit ostaa asioimalla HSL:n palvelupisteessä.

UKK: Katso usein kysytyt kysymykset - VR

zero9 kirjoitti:. Kyllähän ainakin Helsingin busseissa myydyissä lipuissa on vaihto-aika 80min. Espoo 80 min Vantaa 80 min Seutu 80 min Helsinki pääsääntöisesti 60 min, poikkeukset metron liityntälinjat 90 min, osalla pitkistä linjoista (39/39A, 70/T/V jne) vaihtoaika 80 min

Vaihto-oikeus - Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse

Lippu on voimassa 90 päivää sen ensimmäisestä leimauksesta, kuitenkin enintään 16.9.2019 saakka. Käyttämättä jääneitä päiviä ei hyvitetä. Kesälipun hinta on laskenut. Esim. yhden vyöhykkeen aikuisen kesälipun hinta on 75€ R-kioski perii asiakkaalta palkkion, joka on 3,06% +alv. 24% latauksen arvosta.

HSL matkakortin käyttöön apua!? | Keskustelu | Kaksplus

maksetaan. Matkan hinta riippuu siitä, kuinka monelle vyöhykkeelle matka ulottuu. Arvo-lippua voi käyttää niin kauan, kuin kortilla on riittävästi rahaa. Arvolippu on valtakunnalli-nen: Kajaanin seudun joukkoliikenteessä voi matkustaa minkä tahansa muun Waltti-alueen arvolipulla ja päinvastoin.

KAUAN - YouTube

Kuinka kauan leimaamisesta lippu on voimassa? Mulla on siis HSL matkakortti jossa on ladattuna arvoa. Jos leimaan sen bussiin mennessäni, matkustan esim 10min matkan niin voinko vielä matkustaa metrolla ilman uutta leimausta? En haluaisin kuluttaa kahta matkaa, mutta ei huvittais kävellä metrolle

apua, en tiedä mistään mitään! - Joukkoliikenne - Suomi24

kuinka kauan seutulippu on voimassa

Vierailija: "Onko mulla toivoakaan ehtiä huomenna ensin rautatieasemalta Itäkeskukseen, sieltä jumboon ja takaisin rautatieasemalle?". "Muistaakseni 1h 20min..ellleivät ole vielä siitä lyhentäneet aikaa, mutta vähän reilun tunnin..eli en usko että ehtisit, valitettavasti".

Arvolippu HSL-kortilla | HSL

(1993) Kuinka, The Accidentals & Zachary Scot Johnson Linger The Cranberries Cover thesongadayprojec - Duration: 4 minutes, 23 seconds.

Kuinka - Home | Facebook

Hsl seutulippu ja bussin vaihto. Huomenna matkalla espoosta lentokentälle joudun vaihtamaan bussia. Käykö se sama lippu toisessakin bussissa vielä? 0.