kuinka kauan kuukuppia voi pitää

Mistä voin tietää, milloin kuppi pitää tyhjentää? – Lunette

kuinka kauan kuukuppia voi pitääEi enää hajua, verisia alusvaatteita tai hiertäviä siteitä. Neljän tunnin välein kupin tyhjennys ja siinä se! UPEAA!!! Kuukuppia voi pitää jopa 12h kerrallaan. Voit uida

Kuinka kauan kestää tehdä youtube-video? - YouTube

kuinka kauan kuukuppia voi pitää2. Kuinka kauan olet käyttänyt kuukuppia? Ikäsi? kohta viisi vuotta, ikää 33. 3. Kuukupin hyvät puolet? Voi pitää kauan. 4. Kuukupin huonot puolet? Vaikea saada sisään/ulos. Sotkuinen käytössä, monissa vessoissa ei pesumahdollisuutta. 5. Oletko käyttänyt eri kuukuppeja, jos olet, oletko huomannut eroa eri kuppien välillä? Nope.

Mitä tarvikkeita vastasyntyneen äiti tarvitsee - Lähiömutsi

Kysymys teille, joilla parta kasvaa: Onko koskaan ollu sellasta päivää, että olisitte jättäny parran ajamatta? Koskaan? Mulla ei nimittäin koskaa oo menkkojen aikaan ollu sellasta päivää, jolloin olisin aatellu vaan, että "tänään en kyllä jaksa laittaa tamponia, oon vaa kotona".

Keskustelu - Jälkivuoto ja uiminen | Sana vapaa | Meidän Perhe

Mistä sinä luulet tietäväsi kuinka usein muut naiset tamponinsa vaihtavat? Nimimerkki "Siteitä" väitti, että tamponia ei voi pitää sisällään liian kauan. Totta helvetissä sitä voi pitää liian kauan! Riippuu vain tamponin imukyvystä että kuinka pitkä aika se "liian kauan" on.

Jussi Halla-aho on Twitter: "Kyllä parranajovehkeetkin

Kuukuppia voi kuulemma pitää yöllä. Okei. Mites kun sinne kerääntyy sitä vuotoa, ja sitten makaa ja vaihtelee asentoa, niin YÄK eikö se vanha jämähtänyt veri liu'u kupista takaisinpäin emättimeen ja kohdunsuulle? Hyi, en saa mielikuvaa päästäni :x

Kaalimato - Kuukuppi, 2 kpl | Kaalimato.com

kuinka kauan kuukuppia voi pitääVierailija: "Onko siis mahdollista? Saako jälkivuodossa käyttää tampoonia tai kuukuppia, tai lähinnä, auttaako nämä mitään?Tuntuu, siltä että paikat saattavat olla niin venähtäneet että vuoto pääsee ainakin tampoonin ohi alkuun, vai olenko ihan väärässä? Jos olen oikeassa niin kuinka kauan kestää

Ällö-yökkö aloitus kuukupin käytöstä *varoitus* | Keskustelu

Luulisin ettei siteistä johdu, koska aina käyttäny sama merkkiä. Mitä nyt mun kannattais tehdä? tätä kuitenki lukee sen verra moni, et vois jättää auttavia kommentteja. Jos huomenna meen apteekkiin, ostanko sen salvan/ rasvan? kuin kauan pitää käyttää? Vielä yksi, uusiutuuko hiiva kuinka helposti?

Yleisiä säästövinkkejä | sivu 5 | Keskustelu | Anna

Kauan was formed by Anton Belov (formerly of Helengard and Inea) in February 2005. At the beginning, their sound was a blend of folk metal, black metal and doom metal. In September 2006, Lyubov Mushnikova joined the band on violin.

kutina ja kirvely alapäässä, mistä johtuu? - Naistentaudit

kuinka kauan kuukuppia voi pitääEipähän voi kukaan sanoa, etten yrittänyt, sillä varsinkin pumppaamista yritin jatkaa vaikka kuinka kauan, mutta koska se ei tietenkään ole sama asia kuin imetys, niin maidon tulo loppui jo kuukauden päästä.

Keskustelu - Huomio kaikki joilla TOSI runsaat kuukautiset

kuinka kauan kuukuppia voi pitääVierailija: "Onko siis mahdollista? Saako jälkivuodossa käyttää tampoonia tai kuukuppia, tai lähinnä, auttaako nämä mitään?Tuntuu, siltä että paikat saattavat olla niin venähtäneet että vuoto pääsee ainakin tampoonin ohi alkuun, vai olenko ihan väärässä? Jos olen oikeassa niin kuinka kauan kestää