kuinka hyvin tunnet kumppanisi

Kuinka Hyvin Tunnet Kumppanisi - Image Results

Testasimme Jennan kanssa, miten hyvin tunnemme toisemme. Takana on lähes viisi vuotta avioliittoa. Keksimme molemmat kolme eri kysymystä toisillemme, joihin piti vastata oikein. Videolla

Mikä työ sopii luonteellesi parhaiten?

Kuinka hyvin tunnet kumppanisi? Seuraavassa on leikkimielinen tehtävä, johon tarvitset kumppanisi apua. Tehtävä sisältää kysymyksiä kumppanistasi.

MITEN HYVIN TUNNET KUMPPANISI? HAASTE | puhetta parisuhteesta

kuinka hyvin tunnet kumppanisianna.fi

Kuusi tapaa yhdistyä kumppanisi kanssa — Askel Terveyteen

kuinka hyvin tunnet kumppanisiKuinka hyvin tunnet kumppanisi? Asiantuntija listaa 6 kysymystä, jotka kaikkien pitäisi puolisoltaan kysyä . Siirry lukemaan artikkelia, Kuinka hyvin tunnet

Kuinka hyvin tunnet kumppanisi? - Väestöliitto

We respect your privacy. Thank you! Powered by SquarespaceSquarespace

Kuinka hyvin tunnet kumppanisi? Tee parisuhdetesti!

Kuinka hyvin tunnet kumppanisi? 1. Mikä on kumppanisi mieliharrastus? 2. Ketkä ovat kumppanisi kaksi lähintä ystäväänsä (sinun lisäksesi)? 3. Mikä on tuonut kumppanillesi eniten iloa vauvanodotusaikana? 4. Mitkä asiat huolestuttavat kumppaniasi vauvan odotuksessa? 5. Mikä on kumppanisi mieluisin lomanviettotapa? 6.

K u i n k a

Kuinka hyvin tunnet kumppanisi? Julkaistu 02.11.2018 - Kirjoittanut Väestöliiton parisuhdetiimi , Väestöliitto

Kuinka hyvin tunnet kumppanisi? Nopea testi paljastaa

kuinka hyvin tunnet kumppanisiErittäin hieno suoritus! Taidat todellakin viihtyä kirjojen parissa, sillä sanavarastosi on vaikuttava. Jatka samaan malliin! Olemme melko varmoja, että pistemääräsi on ystäväpiirisi korkeimpia.

Kuinka hyvin tunnet kumppanisi? Nopea testi paljastaa

Paljon tässä tilanteessa kertoo myös se tapa, jolla kumppanisi reagoi kysymykseesi. 4. Hänen tunteensa heittelevät. Jos kumppanisi yhtäkkiä alkaa kehumaan sinua ylitsevuotavaksi ja yrittää miellyttää sinua sen minkä ehtii, voi se tarkoittaa sitä, että hän yrittää kompensoida miellyttämiselläsi jotain, mitä hän salailee sinulta.

Kuinka hyvin tunnet rakkauden? | Geo Lehti

Rakkautta tavoitellaan ja rakkautta tunnetaan, mutta sitä voidaan myös analysoida. Testaa tietosi ja yllätä ystäväsi!

Kuinka hyvin tunnet kumppanisi? | Hyväkysymys.fi

Johan nyt! Sinähän tosiaan tunnet kumppanisi läpikotaisin! Totta puhuen te kaksi tunnette toisenne niin hyvin, ettei teidän juuri tarvitse sanoa paljon mitään. Tarvitsette vain hienoisen katsekontaktin, jotta tiedätte tarkkaan, mitä toinen ajattelee. Kuin kaksi marjaa!