kuinka halvalla asunnon saa myydä

Paljon kannattaa tinkiä asuntokaupoissa? %:ssa | Keskustelu

vuokraat asunnon halvalla ja muistat sen joka kuukausi, kun alle markkinahinnan oleva vuokra tulee tilillesi (ja ehkä jätit vuokrankorotuspykälän pois sopimuksesta tai et tehnyt sopimusta ollenkaan) jos asiat menevät oikein huonosti, on parempi olla tukemassa ystävää häädön hetkellä kuin häätämässä entistä ystävää

Vuokranantajan tyypilliset karikot ja miten ne vältetään

kuinka halvalla asunnon saa myydä

Mikäli olet asunnon ainoa omistaja ja asukas voit päättää asunnonmyynnistä itse. Jos omistat asunnon yksin, mutta se on yhteinen kotinne puolisonne kanssa, niin et voi myydä asuntoa ilman puolison suostumusta. Jos asunto-osakkeessa on myös muita omistajia, tarvitset suostumuksen asunnon myyntiin muilta osakkailta.

Asunnon myynti - Verohallinto

kuinka halvalla asunnon saa myydä

saa huoletta myydä 50 000 ilman että lahjoitettavasta osasta menee lahjaveroa. "Kaupassa syntyy lahjaa, kun kauppahinta on 3/4 tai vähemmän omaisuuden käyvästä arvosta". Jos käypä arvo on 65 000 niin sen saa lahjaluonteisesti myydä alimmillaan hinnalla >48 750 että lahjotetusta osasta menee veroa.

Omatoiminen säästää asunnon myynnissä useamman tonnin | Jutut

* pukukoruista ja vöistä saa 0,5 alkaen - aidot korut kannattaa myydä romukultana * vaatekaapin sisällön myynnin jos laitat 1-2 e/kpl niin hyväkuntoiset luulisi menevän kaupaksi >>arvioi siis määrä ja mahdollinen tulo Vähennä siitä silitys, pesu ja myyntiinraahauskulut sekä laske työtunneillekin hinta.

Pitäisi asunto myydä Alanyasta. - Alanya - Suomi24 Keskustelut

kuinka halvalla asunnon saa myydä

Tällä hetkellä Oikotien tilastojen mukaan noin kuudessa prosentissa pääkaupunkiseudulla myytävistä asunnoista myyjä on yksityinen, useimmiten asunnon omistaja itse. Tietoa siitä, kuinka moni yksityinen myyjä myös tekee kaupat, ei ole. Moni saattaa alkaa myydä asuntoaan ensin itse, mutta päätyy myöhemmin antamaan sen välittäjälle.

Rapakuntoisen asunnon täysremontti ja jälleenmyynti

Eli vaikka pankki kuinka tuputtaisi löysää rahaa remontteihin sun muihin ja tuntuisi että mitäpä se yksi kymppitonni tekee noin isossa velassa, ei pidä sokaistua. Mieluummin ottaa tasan sen mitä tarvitsee, ja remontoi pikkuhiljaa sitä mukaa kun rahaa sukanvarteen saa. Samoin kannattaa miettiä asunnon jälleenmyyntiarvoa.

Keskustelu - Saako talon myydä "alihintaan" sukulaiselle vai

Mutta kehtaako tosiaan alkaa tinkimään 20% (tai jopa enemmän) talosta? Tietysti jos ei ole muita ostajia, niin talo "pitää" myydä halvalla, mutta myykö joku oikeasti noin pilkkahintaan? Vai onko talot noin kalliita juuri sen takia että niissä on hirveästi tinkivaraa? Mikä on se "maksimi" mitä itse kehtaisit/olet kehdannut tinkiä?

Keskustelu - Mitä käytännössä tapahtuu, jos asuntolainaa ei

Välittäjän tehtävä on myydä se asunto ja se saa siitä rahaa. Välittäjä on ns. myyjän puolella ja ajattelee kenties enemmän omaa lompakkoa eikä suinkaan ostajan. EDIT: Tai voihan se olla vain omalla lompsalla ja yrittää myydä nopeasti alihinnoittelemalla kohteen.

Kiinteistöliiton lakimies neuvoo miten asunto jaetaan

kuinka halvalla asunnon saa myydä

Ei saa myydä. Mun äitin asunnon meinas edunvalvoja myydä vaikka äiti oli testamentannu sen asunnon minulle. Testamentit ja sukulaiset ym. mahd. perijät on erikseen! Etkö ymmärtänyt jo annettua vastausta, että talo voidaan myydä, jos hoitolaitoksessa olevan omistajan talolla ei ole sukulaisuussuhteiden perusteella perillistä!!!

Onko kukaan muu onnistunut jäämään pankille velkaa vaikka

kuinka halvalla asunnon saa myydä

Onko kellään kokemusta, kuinka paljon asunnon hinta voi nousta kun mitään vanhaa ei ole jätetä asuntoon ja kaikki uusitaan - hyvällä maulla. Kerrostalossa ei voi tietenkään uusia itse ulko-ovia ja ikkunoita, mutta kaiken muun. Rakennamme asuntoon myös saunan jota ei siinä aiemmin ollut.

Näin muutat omaisuuttasi rahaksi nopeasti – 8

kuinka halvalla asunnon saa myydä

Usein se puoliso, jonka luokse lapset on määrätty asumaan, saa jäädä yhteiseen asuntoon. Tämä on väliaikainen ratkaisu, ja kokonaan toinen asia on, kumpi asunnon saa omakseen lopullisessa osituksessa. Jos ex-puolisoista kumpikin haluaa lunastaa asunnon itselleen, painaako vaa'assa se, kumman luona lapset asuvat? - Ei.