kellon opettelu peli

Oppimateriaali-linkkilista | MOLLA

Kehittävät pelit perheen pienemmille ja vähän isommille, lyö matoa pelit, kalastuspelit, ludot, dominot itselle tai lahjaksi.

Ilmainen online kymmensormijärjestelmä | Kirjoitusoppituntien

kellon opettelu peli

Testaa kirjoitusnopeus ja tarkkuus tikittävän kellon painostuksen alla. Ads by Google. Ads by Google. Pelit. Pelialue on täynnä hupia. Pidä hauskaa ja ota

Sopivat sovellukset lapsen puhelimeen

Missä asennossa kellon viisarit ovat, kun kello on puoli viisi? Milloin on nukkumaanmenoaika? Moji Kello on yksinkertainen ja toimiva peli kellonaikojen opetteluun: lukija kertoo kellonajan, ja lapsi siirtää viisarit oikeaan asentoon. Palkinnoiksi oikeista vastauksista linnut lennähtelevät orrelle katselemaan pelin edistymistä.

Tabletin avulla kellon voi oppia yhdessä hujauksessa

Lapset ovat uskomattomia oppimaan uusia asioita, mutta aina ei vain huvita. Erilaisten taitojen opetteluun voi hakea vaihtelua mobiilipeleistä, jotka on suunniteltu nimenomaan lapsen opettamiseen. Tarjontaa löytyy, oli kyse sitten sävelistä, väreistä, kirjaimista tai numeroista. . Nuottiniitty

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Ilmainen peli opettaa lapselle äänteitä ja lukemista. Lisäksi pelaaminen tuntuu olevan vieläpä hauskaa. Pelissä tökitään ohjeen mukaan kirjaimia ja tavuja ja onnistumisesta saa kolikoita, joilla voi ostella pelihahmolleen kaupasta virtuaalitavaraa. Välillä kuunnellaan ja luetaan tarinaa sudesta. Peli elää lapsen onnistumisen mukaan.

Kellopeli

kellon opettelu peli

Moji kello on opetuspeli lapsille jotka opettelevat kellonaikoja. Helppo ja tehokas pedagogiikka opettavat kellon käyttöä apunaan innostavat grafiikat ja äänet. Applikaation on yksinkertainen ja tarjoaa useita eri vaihtoehtoja ja vaikeustasoja. Lapsi voi: kuulla kellonajat ääneenluettuna

TEMMELLYS - Toiminnallisuutta matematiikkaan: Opettelemme

Kellopeli

Moji Kello – Google Play ‑sovellukset

Tämä on luokanopettajien yhdessä tekemä blogi sellaisesta matematiikan opiskelusta ja opettamisesta, jossa hyödynnetään toiminnallisuutta.

Oppisiko pelaamalla lukemaan? - sovelluksia lasten luku- ja

kellon opettelu peli

Animal Sounds. 3.-9. lk: v6+ Tunnista eläinääni ja kirjoita eläimen nimi englanniksi. Mukana myös sen verran hankalia eläimiä, että haastetta riittää isommillekin oppilaille.

Ilmaiset verkkopelit lapsille | Oppi&ilo

Etusivu › Pelit › 3–4-vuotiaille › Tabletin avulla kellon voi oppia yhdessä hujauksessa. Tabletin avulla kellon voi oppia yhdessä hujauksessa Kirjoittanut Jenni, 1.6.2016. Kellon harjoitteleminen on tullut perheessämme ajankohtaiseksi. Lapsi lähestyy eskari-ikää ja kysely kellonajoista on päivittäistä. Milloin on nukkuma-aika?

papunet - domino

Kellon opettelu, ei suju. Viestiketju alueella 'Arki ja kodinhoito' , Onko jollain koku hyvä leikki tai peli jotta vois sillä konnistilla saada oppimaan. #1.

Perunakellari: Englanti

kellon opettelu peli

Papunet - Domino. Peli vaatii toimiakseen Flash-laajennuksen selaimeen. Jos käytössäsi on kannettava tai pöytämallinen tietokone, voit ladata laajennuksen Adoben sivuilta (sivu on englanninkielinen).