katsomo vermo

Päivän ravit - Ilta-Sanomat

katsomo vermo

The latest Tweets from MTV Ravit (@mtvravit). MTV Ravit seuraa raviurheilun käänteitä niin radoilla, somessa kuin netissäkin. Hyppää kyytiin! #ravit

Vermo Areena - YouTube

”Minulla on paljon ihmisiä elämässä, mutta en ole kenellekään tärkeä. Kukaan ei kysy, mitä minulle kuuluu” – yksinäisyys voi raastaa syvältä

MTV Ravit (@mtvravit) | Twitter

katsomo vermo

MTV Sport on nyt MTV Urheilu. Mielenkiintoisimmat urheilu-uutiset ja videot MTV Urheilussa. F1, Leijonat, jääkiekon MM-kisat, SM-liiga, NHL, KHL, Huuhkajat, jalkapallon Mestarien liiga, Susijengi, maastohiihto, ampumahiihto, mäkihyppy, yleisurheilun arvokisat ja Timanttiliiga - kaikki urheilusta MTV Urheilussa.

Näin seuraat raveja MTV:n kanavilla - MTVuutiset.fi

Kuninkuusravien ensimmäiset osamatkat kilpailtiin lauantaina Rovaniemellä, kun ensimmäisenä vuorossa oli 2100 metrin matka. Ennakkosuosikit olivat vahvoilla molemmissa lähdöissä, avausmatkojen voitot menivät Akaasialle ja Costellolle.

Ravit | Urheilu | C More

Katsomo NettiTv ohjelmat ja klipit ilmaiseksi. Mukana Katsomo, Mtv3, Sub, Ava. Katso nyt.

Vermon ravintolat, Majurinkuja, Espoo (2019)

katsomo vermo

Maanantain, tiistain, torstain ja perjantain suorat Toto4-, ja Toto5-lähetykset ovat must kaikille ravipelaajille. Joka keskiviikko seurataan Vermon ravi-iltaa niin paikan päällä kuin studiossakin.

Netti-TV.Net | Katsomo

MTV:n nettipalvelu Katsomo tarjoaa Ylivieskan Toto76-kierrokselta maksutta 2,5 tunnin suoran lähetyksen lauantaina 15.30–18.00. MTV:n pääkanavalla suorana nähdään vain kolme ensimmäistä lähtöä 15.30–16.30, koska Ravikunkun normaaliin alkamisaikaan kello 17 kanavalla starttaa viiden tunnin suora Uusi Lastensairaala -konsertti.

MTV:n Katsomossa ilmainen suora Toto76-lähetys - Hevosurheilu.fi

katsomo vermo

Suomen suosituimmat viihdeohjelmat ja kuumimmat puheenaiheet. Parasta aikaa mtv-palvelussa!

Vermon Ravirata (@VermonRavirata) | Twitter

katsomo vermo

Ravilähetykset suorana joka ilta maanantaista lauantaihin. Alkaen 24,95 €/kk, ei sitovuutta, ja samassa paketissa myös mm. F1, jalkapallon Mestarien liiga ja yleisurheilua.