katsomo the joulukalenteri

Luukku.com - Sisäänkirjautumissivu

The Joulukalenteri on hauska, jännittävä, erilainen ja kaunis joulutarina, joka vie aikuiset nopeasti jouluun. Alkuperäinen tanskalainen kertomus on nimeltään De Nattergalen. Suomenkielisestä versiosta vastaa Jukka Virtanen. Näyttelijöinä nähdään Trio Saletti eli Seppo Korjus, Kari Lehtomäki ja Raimo Smedberg.

The Joulukalenteri - Katso ilmaiseksi mtv-palvelussa

katsomo the joulukalenteriJoulukalenteri NettiTV ohjelma. Kaikki Joulukalenteri jaksot. Katso ilmaiseksi netissä.

The Joulukalenteri - 1. Jakso on Vimeo

Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

Netti-TV: Joulukalenteri ohjelma

katsomo the joulukalenteriSign in to like videos, comment, and subscribe. Sign in. Watch Queue Queue

Netti-TV.Net | Hups

Suomen suosituimmat viihdeohjelmat ja kuumimmat puheenaiheet. Parasta aikaa mtv-palvelussa!

The Joulukalenteri – Wikipedia

katsomo the joulukalenteriKaikki NettiTv ohjelmat helposti katseltavissa yhden sivun kautta. Mukana YLE Areena, Katsomo, Ruutu, Iltalehti, Tv7 sekä MoonTv. Netti-Tv.Net

The Joulukalenteri palaa ruutuun - katso näyte Kaistalta

The Joulukalenteri on suomalainen vuonna 1997 valmistunut 24-osainen television huumoriohjelma, joka parodioi joulukalentereiksi kutsuttuja television lastenohjelmia. Sarjan pääosassa nähdään Trio Saletti, johon kuuluivat Seppo Korjus, Raimo Smedberg sekä Kari Lehtomäki.

Näin kirjaudut MTV Katsomoon – kaikki ohjelmat katsottavissa

Hieman erilainen joulukalenteriohjelma, The Joulukalenteri on suorastaan kulttimainen joulusarja. Ensimmäisen kerran ohjelma nähtiin MTV3:lla vuonna 1997, sen jälkeen ohjelma on uusittu vuosina 1998 ja 2007. Tänä vuonna ohjelma nähdään joulukuun alusta alkaen Subilla. Sarjan pääosia

The Joulukalenteri ohjelmatiedot | Iltapulu.fi

Liiketoiminta: Saara Pekkonen Johtaja, VOD Jyrki Huotari Ohjelmapäällikkö, Uutiset. Muut palvelut. C More.fi; mtv; Salatut Elämät; Lumi ja Pyry; SuomiAreena

MTV: The Joulukalenteri palaa ruutuihin!

This feature is not available right now. Please try again later.

JOULUKALENTERI - YouTube

Legendaarisen The Joulukalenterin 1. luukku. For Hire NEW. Post jobs, find pros, and collaborate commission-free in our professional marketplace.

Jakso 1: Satsumapuu | Joulukalenteri: Huiman hyvä joulu! | TV

Seikka on saletti! Legendaarinen The Joulukalenteri on hauska, jännittävä, erilainen ja kaunis joulutarina, joka vie aikuiset nopeasti jouluun. Alkuperäinen tanskalainen kertomus on De Nattergalen, suomenkielinen asu ja ohjaus Jukka Virtasen.