katsomo tablettiin

Sign in - Google Accounts

Sign in - Google Accounts

Elisa kirja ei ole yhteensopiva tabletin kanssa | OmaYhteisö

Jos haluan katsoa elokuvia tekstitysten kera niin onnistuuko se? Millä ohjelmalla VLC:llä tai muulla vastaavalla helpolla video toistajalla?. Sitten se odotettu Mtv3 katsomo? Pystyykö sitä mitenkään katsomaan vai onko tiedossa siihen tuleva päivitys, joka sen mahdollistaa? Nokia-Tv? Onko muka tosiaan niin, että sitä ei saa siihen

Nokian tabletti - Nokia Lumia 2520 (Windows RT) | Page 40

Hei, Minulla on Samsung Tab 3 (GT-P5210) android 7.1 tabletti. Yritin asentaa ko. tablettiin Elisa kirja -sovellusta, mutta sain virheilmoituksen: "Laitteeni ei ole yhteensopiva Elisa kirjan kanssa". Kokeilin asentaa eestinkielisen vastaavan sovelluksen (Elisa Raamat) ja se asentui ja toimi kunnolla.

Etusivu | TV | Areena | yle.fi

Yle Areena on Ylen netti-tv ja -radiopalvelu, jossa voit katsoa ja kuunnella ohjelmia silloin kun haluat, ja seurata Ylen kanavia suorana. Yle Areenan ohjelmistosta löydät mm. Ylen uutiset, suomalaisia ja ulkomaisia tv-sarjoja, urheilua, elokuvia ja dokumentteja, lasten ohjelmia, sekä muuta viihdettä monipuolisesti.

Arvostelussa Nokia Lumia 2520 -tabletti – tuttua Lumiaa

Voit tallentaa haluamasi ohjelman offline-tilaan matkapuhelimeen tai tablettiin. Silloin voit katsoa sen ilman nettiyhteyttä! Katso koko EU-alueella.

Tv-ohjelmat, urheilua ja elokuvat netissä - Viaplay.fi

katsomo tablettiinOpetus ja koulutus. Opetus- ja koulutuskäyttöön suunnatut ohjelmat on jaoteltu karkeasti eri aihepiirien mukaisesti. Lisää opetus- ja koulutuskäytössä hyödynnettäviä ohjelmia kannattaa etsiä myös muista kategorioista.

Sign in - Google Accounts

Nokia julkisti viime viikolla Abu Dhabissa koko joukon uusia mobiililaitteita, joista erityisesti Lumia 2520 -tablettitietokone keräsi runsaasti huomiota.

Yle Areena – Google Play ‑sovellukset

Your domain, katsomo.fi, is the human-readable address of your website on the Internet. Domain age and registration won’t impact a website’s rankings, but it’s important to keep your registration up to date to prevent someone else from buying it.

teevee.fi - Teevee – oikotie kiinnostavimpiin ohjelmiin

katsomo tablettiinYleAreena, Katsomo* ja Ruutu toimivat kaikilla uusilla Android-tableteilla. Ruutu ei tosin taida näyttää livenä ohjelmia, muuta kuin jotain urheilulähtyksiä. YleAreena softakin voisi olla parempi, mutta noin yleiesti toimii. Katsomokin on paska, mainoksia pukkaa joka väliin, tosin suorat lähetykset kai näkyy ilman lisämainoksia.

MTV Katsomo (@MTVKatsomo) | Twitter

Elisa Viihteessä tallenteet, viihde ja monipuolinen urheilutarjonta ovat fiksusti yhdessä. Katso silloin kun sinulle sopii.

Elisa Viihde

katsomo tablettiinNokia on tuonut omat sovelluksensa käyttöjärjestelmään, joka parantaa kokonaisuutta ja tuo Lumioiden tutut vahvuudet myös tablettiin. Niin kuin jo aiemmin totesin, voin suositella laitetta sellaiselle henkilölle, joka käyttää Office-ohjelmia ja muu käyttö rajoittuu pitkälti elokuvien katseluun ja internetin selailuun.

Ruutu Plus | Ruutu

The latest Tweets from MTV Katsomo (@MTVKatsomo). @MTVKatsomosta löydät MTV3:n, Subin ja Avan suosituimmat ohjelmat 24/7