katsomo lataus

Katsomo ja areena DNA tv.ssä - TV ja Viihde - tuki.dna.fi - DNA

Juuri avasin 2014 mallisen sansungin älytv:n, joka on jo pari vuotta valittanut et katsomo on vanhentunut, nyt sille oli julkaistu kuitenkin tuo mtv.fi sovellus joka näytää toimivan. On vaan niin hidas käyttää että mieluummin chromecastilla käytän. Tai oikeestaan en käytä, jos cmoressa on ilman mainoksia sama ohjelma.

Katsomo siirtyy Silverlightiin: Lataa ohjelma - MTVuutiset.fi

Salatut elämät -tekijöiden uudessa draamasarjassa päästään eläytymään nuorten päähenkilöiden villiin kesänviettoon, johon lukeutuu kesätöiden lisäksi kuumia bileitä yöttömässä yössä, draamaa, rakastumisia ja juhlien jälkeisiä morkkiksia.

Tarjolla parhaat tv-ohjelmat netissä | Ruutu

Tarjolla lastenohjelmia, elokuvia, urheilua sekä jännitystä ja draamaa netissä. Viihdy suosikkiohjelmien parissa katsoen ne streamina tai tallenteena Ruudusta.

Katso suosikkiohjelmasi – ilmaiseksi mtv-palvelussa

Aikoinaan MTV3:n Katsomo-sivuilta sai ladattua vaikka Kympin uutisia ja muita lähetyksiä melko helposti omalle koneelle. Taitaa olla jo kolme vuotta ja enemmänkin aikaa, kun Maikkarilla muuttivat jonenkin Silverlight tai HTML5 koodayksen taakse videonsa. Sieltä oli turhaa koettaa etsiskellä mitään rtmp-streamin alkukohtaa.

Taitokone: Katsomon videoiden tallennus, suoratoisto

katsomo latausSamalla katsomo muuttui niin ettei videoiden tallennus enää onnistu vanhoilla ohjeilla. Tässäpä siis uudet uudet ohjeet katsomon videoiden lataamiseen ja suorien lähetysten katsomiseen VLC media playerillä.

MTV katsomo — lataus omalle koneelle? - Tietotekniikka

katsomo latausLataa Mozilla Firefox, ilmainen verkkoselain. Firefoxia tekee maailmanlaajuinen voittoa tavoittelematon yhteisö, jonka tavoitteena on antaa ihmisten hallita verkkoelämäänsä.

Ruutu – Google Play ‑sovellukset

katsomo latausRuutu-sovelluksesta näet ilmaiseksi runsaan kattauksen suosikkiohjelmia Nelonen, Jim, Liv ja Hero tv-kanavilta. Ohjelmat ovat katsottavissa televisioesityksensä jälkeen 7–30 päivän ajan – missä ja milloin vain.

MTV Katsomon ohjelmien tallennusohje? | MuroBBS

katsomo latausLataa Mozilla Firefox, ilmainen verkkoselain. Firefoxia tekee maailmanlaajuinen voittoa tavoittelematon yhteisö, jonka tavoitteena on antaa ihmisten hallita verkkoelämäänsä.

Lataa Firefox — Ilmainen verkkoselain — Mozilla

Katsomo.fi siirtyy käyttämään videontoistossa Microsoftin Silverlight-tekniikkaa. Silverlight on helppo asentaa, ja se antaa Katsomon käyttäjälle monia etuja. Silverlight mahdolistaa sen että videokuva näytetään aina yhteysnopeuden mahdollistamalla parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla.

Stream Downloader – Madjoki

katsomo latausJoo, eipä toiminut screen capturella, prossakäyttö heti tappiin ja kauhee pätkiminen! Mutta mites tuo luurilla tallentaminen? Nimittäin kännyköissä on nykyään enemmän tehoa, kuin pöytäkoneissa, siltä ainakin tuntuu, kun koneella kuin koneella kaikki mutta