katsomo ketonen ja myllyrinne

Ketonen & Myllyrinne: Tarjoilija - Katso ilmaiseksi mtv

Näihin asti Katsomo on toiminut hyvin Firefoxissa VLC:llä. Ennen videon alkua on tullut näkyviin opastus Silverligthin käyttämiseen mutta myös kohta, jossa luki jotain käytä vanhaa menetelmää. Varmaankin tarkoitti esim. VLC:tä. Nyt tuota valintaa ei enää ollut ja ruudulle ilmestyi kategorisesti "asenna Silverligth".

Popular Videos - Ketonen & Myllyrinne - YouTube

katsomo ketonen ja myllyrinne"Waiting room" S2E1 A skit from a Finnish comedy TV-show Ketonen & Myllyrinne. Original run: 2006, 2008 and 2010 Produced by: Tuotanto Oy Säihky Cast: Kari Ketonen, Ville Myllyrinne, Ria Kataja

Ketonen & Myllyrinne - Sakasti - YouTube

Ketonen ja Myllyrinne. ti 1.08.2017 20:00 Katsomo Suomalaisen sketsiviihteen pieni suuri mies ja suuri pieni mies edelleen samassa ohjelmassa. YouTube – Ketonen & Myllyrinne Toisen henkilön koko nimen, henkilötietojen ja yhteystietojen kuten esimerkiksi puhelinnumeroiden jakaminen on kielletty.

Katso uudet Ketonen & Myllyrinne -sketsit - MTVuutiset.fi

Kone-Ketonen Oy - Kehätie 25, 64100 Kristiinankaupunki - Rated 0 based on 6 Reviews "Hello!" Antiikkia ja aarteita. Local Business. Metsätrans. Media/News Company.

Luottomies | TV | Areena | yle.fi

katsomo ketonen ja myllyrinneKetonen ja Myllyrinne - Jakso 3. la 23.12.2017 MTV3 25 min. Kausi 1, 3/8. Kari Ketosen ja Ville Myllyrinteen käsikirjoittama sketsisarja sivakoi tuoreet ladut

Odotushuone FINNISH comedy (ENG sub) - YouTube

Maailma osoittautui niin mielenkiintoiseksi paikaksi, että reissuun oli pakko lähteä uudestaan. Tällä kertaa kohteena ovat omaleimaiset metropolit Tokio, Hongkong, Mexico City, Bangkok ja Las Vegas, sekä rusinoina pullassa pienemmät mutta vähintään yhtä omalaatuiset Havanna ja Reykjavik.

Kari Ketonen - Wikipedia

Tommi ja Juhis ovatkin haluamattaan usein kiusallisissa noloissa tilanteissa, joissa he joutuvat valitsemaan toisen kahdesta huonosta vaihtoehdosta. Tommin vaimo ja Juhiksen hyvä ystävä Harriet (Maria Ylipää) koettaa parhaansa mukaan ymmärtää miesten tempauksia. Käsikirjoitus: Kari Ketonen ja Antti Luusuaniemi. Ohjaus: Jalmari Helander.

ketonen ja myllyrinne treffi - fineict.fi

Ketonen & Myllyrinne -sketsisarjan uudet, kolmannen kauden jaksot alkavat Subilla sunnuntaina 5.9. klo 22.30. Sarjan käsikirjoittajat ja näyttelijät Kari Ketonen ja Ville Myllyrinne tekevät nyt uuden aluevaltauksen: miehet myös ohjaavat uuden tuotantokauden.

Netti-TV: Ketonen ja Myllyrinne - MTV 28.5.2017

Sign in to like videos, comment, and subscribe. Sign in. Watch Queue Queue