katsomo heikoin lenkki

Tule testaamaan tietosi uudelle Heikoin lenkki -kaudelle

katsomo heikoin lenkkiKausi 2. Jakso 3/10. Kenen ääni ratkaisee?. Vain yksi kahdeksasta vie voiton, kun pelaajat äänestävät ulos heikoimman lenkin. Studiossa tällä kertaa Jukka Kuronen ja Alfred Leppänen Helsingistä, Sampsa Kujala Tampereelta, Ilkka Liimatainen Jyväskylästä, Iiris Ignatius Lehmosta sekä Rami Mäkelä, Tiina Van der Walt ja Miia Peltonen Vantaalta.

Heikoin lenkki (TV Series 2002–2017) - IMDb

Maailman suurimpien tv-ohjelmien joukkoon kuuluva Heikoin lenkki on ainutlaatuinen yhdistelmä tietokilpailua ja taktikointia. Kisassa yksi kilpailijoista voi voittaa jopa 20 000 €. Ohjelman alun kahdeksan kilpailijan ryhmä harvenee kierros kierrokselta heidän äänestäessään mielestään heikoimman lenkin kilpailusta ulos.

Heikoin lenkki (Jim) | Netti-Tv.Net

Kokeile Suomen parasta TV-opasta! Kaikki suosikkikanavasi samalla ruudulla. Ohjelmien korostus, trailerit, netti-TV. Toimii myös tabletilla ja kännykällä.

HEIKOIN LENKKI ohjelmatiedot - Telsu.fi

Tule testaamaan tietosi uudelle Heikoin lenkki -kaudelle – kilpailijahaku on käynnissä! Torstai 19.10.2017 klo 12.56 Haemme nyt uusia kilpailijoita Riku Niemisen isännöimään hauskaan tietokilpailuun.

Heikoin lenkki ohjelmatiedot | Iltapulu.fi

katsomo heikoin lenkkiWith Kirsi Salo, Riku Nieminen, Janne Heikkilä, Juha Lehtonen.

Heikoin lenkki | Ruutu

Löydä uusi sarjasuosikkisi C Moresta. Yllin kyllin kotimaista ja pohjoismaista draamaa sekä kansainvälisiä laatusarjoja. Katso missä ja milloin vain. Aloita ilmainen kokeilu – ei sitoutumista.

TV-ohjelmat tänään - Telsu.fi

Heikoin lenkki. Seuraava esitys Jim la 9.11.2019 klo 9:00. Kausi 1. Jakso 7/20. Oma vai joukkueen etu?. Kilpailijoiden on mahdollista tienata joukkueena 20 000 euroa, mutta

Sarjat | C More

katsomo heikoin lenkkiKausi 1. Jakso 5/20. Maailman suurimpien tv-ohjelmien joukkoon kuuluva Heikoin lenkki on ainutlaatuinen yhdistelmä tietokilpailua ja taktikointia. Kisassa yksi kilpailijoista voi voittaa jopa 20 000 €.

Heikoin lenkki - Episodes - IMDb

How to build your own swimming pool. All process, step by step (in only 30 minutes). - Duration: 31:22. Alexander Fedorov 10,414,105 views

Heikoin lenkki - YouTube

Maailman suurimpien tv-ohjelmien joukkoon kuuluva Heikoin lenkki on nyt hauskempi kuin koskaan! Se on ainutlaatuinen yhdistelmä tietokilpailua ja taktikointia, ja yksi kilpailija voi voittaa jopa 20 000€.

Heikoin Lenkki - YouTube

Seuraa MTV3:n, Subin ja AVAn suosikkiohjelmiasi C Moressa. Katso ilman mainoksia ja näe jaksoja jo ennakkoon. Katso missä ja milloin vain. Aloita ilmainen kokeilu – ei sitoutumista.