katsomo elastinen feat

Elastinen (@elastinen) • Instagram photos and videos

”Yhdes me on itketty, naurettu. Yhdes me on nähty ja koettu!” TV on kuin osa perhettä. Vai mitä? Tätä mieltä ovat ainakin Pöllöjengiläset, jotka heittäytyivät täydellä sydämellään laulamaan MTV3:sen uutta ”Perhe” -kappaletta.

Elastinen - Home | Facebook

Kaikki NettiTv ohjelmat helposti katseltavissa yhden sivun kautta. Mukana YLE Areena, Katsomo, Ruutu, Iltalehti, Tv7 sekä MoonTv. Netti-Tv.Net

Hector vierailustaan Elastinen feat. -ohjelmassa: ”Erikoinen

TAPAHTUMAPAIKKA OMASP STADION. OmaSp Stadion on vuonna 2016 valmistunut monitoimistadion, jossa todellakin on mahdollisuus moneen! Pääosin se toimii Veikkausliigajoukkue SJK:n kotikenttänä, ja lisäksi stadionilla on järjestetty konsertteja (mm. ZZ Top, Brian Setzer, Eppu Normaali, Juha Tapio, Sunrise Avenue) sekä urheilun saralla stadionilla on kilpailtu pesäpallon, amerikkalaisen

Elastinen Feat.: Jakso 8: Elastinen feat. Samu Haber - Katso

Elastinen (born as Kimmo Ilpo Juhani Laiho, on April 18, 1981, in Helsinki) is a Finnish hip hop artist and producer. He is also known as one of the founders and CEO of the Finnish independent rap label Rähinä Records.

Netti-TV: Suomilove ohjelma

ELASTINEN FEAT. on uudenlainen musiikki- ja viihdeohjelma, jonka jokaisessa jaksossa Elastinen kohtaa yhden Suomen eturivin artisteista. Tästä kohtaamisesta syntyy uusi kappale. Sarjassa Elastisen kanssa nähdään Lauri Tähkä, Hector, Robin, Johanna Kurkela, Sami Hedberg, Anssi Kela, Anna Puu, Samu Haber, Paula Vesala ja Juha Tapio.

Video: Sami Hedberg aivan irti äänitysstudiossa – onnistuuko

katsomo elastinen featElastinen (born as Kimmo Ilpo Juhani Laiho, on April 18, 1981, in Helsinki) is a Finnish hip hop artist and producer. He is also known as one of the founders and CEO of the Finnish independent rap label Rähinä Records.

Elastinen feat. - Wikipedia

Suomilove NettiTV ohjelma. Kaikki Suomilove jaksot. Katso ilmaiseksi netissä.

Elastinen Feat. - Katso ilmaiseksi mtv-palvelussa

Elastinen feat.-ohjelman perjantai-illan jaksossa vieraana ollut Sami Hedberg teki Elastisen kanssa humoristisen kappaleen jaksamisesta. Koko kansan koomikkona tiedetty Hedberg ei lopettanut irrottelua biisin sanoituksiin ja äänitehosteisiin, vaan huumori jatkuu myös miesten yhteisellä musiikkivideolla.

OmaSp StadionFest - OmaSp StadionFest

katsomo elastinen featElastinen. 137K likes. Elastisen virallinen FB-tili. Tsekkaa ja tykkää! Jump to. Sections of this page. Accessibility Help. Press alt + / to open this menu. Facebook.

Täytyy jaksaa! Elastinen ja Hedberg bilettävät bikinimisujen

katsomo elastinen featKokeile Suomen parasta TV-opasta! Kaikki suosikkikanavasi samalla ruudulla. Ohjelmien korostus, trailerit, netti-TV. Toimii myös tabletilla ja kännykällä.

Elastinen feat. Johanna Kurkela - Oota mua | MTV3 - YouTube

238.8k Followers, 398 Following, 1,074 Posts - See Instagram photos and videos from Elastinen (@elastinen)

Katsomo Elastinen Feat - Video Results

katsomo elastinen feat”Yhdes me on itketty, naurettu. Yhdes me on nähty ja koettu!” TV on kuin osa perhettä. Vai mitä? Tätä mieltä ovat ainakin Pöllöjengiläset, jotka heittäytyivät täydellä sydämellään laulamaan MTV3:sen uutta ”Perhe” -kappaletta.