katso kuinka paljon naapurisi tienaa

Katso miten naapurisi tienaa - Oma raha - Ilta-Sanomat

katso kuinka paljon naapurisi tienaaKuntien välillä on suuret erot, kun verrataan asukkaiden saamien veronalaisten tulojen mediaania. Komeimmat tienestit taotaan Kauniaisisssa, jossa mediaanituloja nauttiva kuntalainen tienaa 2 776 euroa kuukaudessa. Kivijärveläinen saa summasta alle puolet, 1 311 euroa kuukaudessa.

Siivoojan palkka? | Keskustelu | Anna

"Ei voi kyllä yhtään vähempää kiinnostaa!". "Mä haluan tietää onko mun isä edelleen varaton sen mukaan, väittää omistavansa kaikenlaista ". "ssa. sen tiedän jo valmiiksi että tienaavat enemmän kuin me.

AKT-lakko | sivu 15 | MuroBBS

katso kuinka paljon naapurisi tienaaEdellisen vuoden verotiedot tulevat julki joka vuosi marraskuun ensimmäisenä päivänä. Silloin selvitetään, perinteisesti medioiden toimesta, kuka tienasi eniten ja miten valtionyhtiöiden pomojen, päättäjien ja julkkisten rahavirroille on käynyt.

Keskustelu - Kuinka paljon Prisman työntekijöille maksetaan

Kuinka paljon Eric Savolainen eli Lakko tienaa? en omista videota.

Tienaako naapurisi enemmän kuin sinä? Katso lista! - Iltapaska

Se siitä. Nyt ollaan vakavia, ja kysytään tilastoilta kuinka paljon tienaa peruskoulun opettaja opettaessaan osin kurittomia ja usein kasvattamattomia lapsiamme – tunnista toiseen, päivästä toiseen ja vuodesta toiseen – No, ei kovin paljon, mutta toimeen tulee.

Kuinka paljon Lakko tienaa? - YouTube

Katso miten naapurisi tienaa. katso, kuka tienaa saman verran kuin sinä katso tästä kuinka paljon eri alojen ”duunarit” tienaavat

Näin selvität, paljonko työkaverisi tienaa | Me Naiset

yritin googlettaa sinule jotain faktaa mutta en onnistunut löytämään sinulle linkkiä. kenties joku muu osaa? siksi joudut nyt tyytymään joko iltiksen "paljastuslistaan", mikä ilmestyy joka tammikuussa sisältäen ainakin suurimman osan ammatteja ja niiden ka.palkat. toinen vaihtoehto on mennä verovirastoon ja kaivaan jonkun tuntemasi lentoemännän viime vuoden verotustiedot esiin

Näin selvität kenen tahansa verotiedot

Ai että mihin? No minäpä kerron. Niitä tarvitaan siihen että sairaalloisen kateelliset suomalaiset voisivat kytätä naapureita, sukulaisia, tuttuja ja kylänmiehiä ja vasikoida verottajalle heti jos joku on vaikka ostanut uuden mersun vaikka verotettavia tuloja ei olisi edes nimeksi tai jos jotain muuta vastaavaa on tapahtunut joka voisi edes jotenkin viitata jonkinlaiseen veropetokseen.

Tulokone – Katso, kuinka asuinalueesi tulotaso on kehittynyt

katso kuinka paljon naapurisi tienaajutut tyyliin Katso mitä naapurisi tienaa, ovat kyllä ihan puppua. Sen mukaan esim meikäläisen pitäisi tienata kuulemma 2900e kuussa, ja kyllä siitä saa ottaa tonnin pois! Eli niihin iltapäivälehtien palkkajuttuihin älkää ainakaan uskoko.

Kuinka moni naapurisi tienaa vähemmän kuin sinä? Kokeile itse

katso kuinka paljon naapurisi tienaaVerot voivat toki olla julkisia. Täytyyhän oikeamielisen ja hyvän lehdistön päästä tekemään vertailuautomaatteja, joilla taatusti jokaisesta suomalaisesta tehdään köyhä ja kyykytetty. Eräs pohjanoteeraus monen muun ohessa oli erään iltapäivälehden otsikko: "Katso kuinka paljon naapurisi tienaa."