jokamiehenoikeudet peli

Jokamiehenoikeudet - Suomen Latu

Tunnista marjoja - Arktiset aromit. MobiMetsä. Jokamiehen oikeudet - Metsäyhdistys

Suhde yhteiskuntaan: Jokamiehenoikeudet - Partio-ohjelma

Jos on seikkailijoilla on kokoontumisessa käytössä tietokone, kännykkä, tabletti tai vastaava, löytyy sivustolta www.jokamiehenoikeudet.fi kiva peli tietämyksen testaamiseen.

Jokamiehen oikeudet

jokamiehenoikeudet peli

Peli (www) Jokamiehen oikeudet -sivuston leikkimielinen tietovisa testaa tuntemusta jokamiehen oikeuksista ja tarjoaa samalla tietoa metsässä ja luonnossa liikkuville.

Metsäpelit.fi

jokamiehenoikeudet peli

Muista myös jokamiehenoikeudet! Jokamiehenoikeudet tarkoittavat jokaisen oikeutta liikkua Suomen luonnossa siitä riippumatta, kuka alueen omistaa. Esimerkiksi metsässä kävelyyn ei siis tarvita maanomistajan lupaa. Jokamiehenoikeuksien nojalla ei kuitenkaan saa aiheuttaa haittaa tai häiriötä. Jokamiehenoikeudet lyhyesti: Saat

METSÄ JA LAPSET: Jokamiehenoikeudet – Metsäemo

Tiedätkö mitä ovat jokamiehenoikeudet? Monelle ne ovat itsestäänselvyys, mutta yhä useammin tapaan ihmisiä, jotka eivät tiedä mitä ne ovat. Ihmisten suhde luontoon on muuttunut viime vuosina ja kiinnostus sekä tieto luonnosta on heikentynyt.

Eräpassi-tehtäväkokonaisuus lapsille ja nuorille - Eräluvat

Jokamiehenoikeudet eivät koske piha-alueita, viljelyksiä tai muita sellaisia alueita, jotka ovat erityisessä käytössä. Oikeuksien käyttö ei saa aiheuttaa vähäistä suurempaa häiriötä. Jos aiot leiriytyä, neuvottele siitä maanomistajan kanssa.

MAPPA luettelokortti: Jokamiehenoikeudet

jokamiehenoikeudet peli

Jokamiehenoikeudet voi kerrata esimerkiksi muistipelillä, dominolla, etsimällä pikkurasteja kolon lähiympäristöstä tai kokoamalla yksittäisistä sanoista lauseita. Voit kertoa tarinaa retkeilijästä, joka välillä noudattaa jokamiehenoikeuksia ja välillä rikkoo niitä.

Jokamiehenoikeudet - Partio-ohjelma

Testaa millainen jokamies sinä olet? Genre: Pulmapeli

jokamiehenoikeudet.wmv - YouTube

Jokamiehenoikeudet -testi koostuu 10 kysymyksestä, jonka kunkin jälkeen, kerrotaan myös perustelut miksi vastaus on oikein/väärin. Testi soveltuu siis myös opetuskäyttöön!