ex onnelliset kausi 2 katsomo

Ex-onnelliset-sarja saa jatkoa - Iltalehti kävi kuvausten

Kokeile Suomen parasta TV-opasta! Kaikki suosikkikanavasi samalla ruudulla. Ohjelmien korostus, trailerit, netti-TV. Toimii myös tabletilla ja kännykällä.

Suorat | Areena | yle.fi

(Suomi 1959) Iskusäveliä pullollaan oleva musiikkielokuva seurojentalon juhlista ja niiden kenraaliharjoituksesta. Mukana Reino Helismaa, Eemeli, Brita Koivunen, Olavi Virta ja Annikki Tähti.

Suosittu kotimainen Ex-Onnelliset-sarja saa jatkoa - mukana

Kaikki C Moren uutuuselokuvat ja sarjat netissä. Katso mielin määrin, missä ja milloin haluat. Aloita ilmainen kokeilu – ei sitoutumista.

Netti-TV: Ex-Onnelliset - MTV 12.9.2016

Ex-Onnelliset on idealtaan täysin ainutlaatuinen sarja. Uniikki konsepti kuvaa erilaisia parisuhteita todenmukaisesti ja koukuttavasti. Johanna Vuoksenmaa on onnistunut loihtimaan Ex-Onnellisiin sykähdyttävän maailman, joka varmasti saa katsojat elämään sarjan hahmojen mukana, MTV:n draamapäällikkö Jani Hartikainen hehkuttaa.

Ex-Onnelliset: Ex-Onnelliset saa jatkoa - Katso ilmaiseksi

Kausi esitettiin MTV3-kanavalla syys–marraskuussa 2016. MTV tiedotti huhtikuussa 2017, että Ex-onnelliset saa jatkoa toiselle kaudelle. Kauden kuvaukset alkoivat syksyllä 2017. Kausi julkaistaan ensin C More-suoratoistopalvelussa ja sarja nähdään myöhemmin myös MTV3-kanavalla.

Kimmo | TV | Areena | yle.fi

ex onnelliset kausi 2 katsomoKausi 2, 12/12. Kesä tuo Eroasuntojen asukkaille uutta rakkautta, uusia asumisjärjestelyjä, uusia seikkailuja ja Antille jälleen uuden jälke Ex-Onnelliset

Ex-Onnelliset - Katso ilmaiseksi mtv-palvelussa

ex onnelliset kausi 2 katsomoEx-Onnelliset. Kausi 2, 4/12. Uusi Eroasuntoasukas Hanna pitää talon naisille terveysjuomaillan, josta jää kaikille suolainen sivumaku suuhun. Suvianna ja Oona ovat molemmat raskaana, mutta toinen joutuu pettymään. Katso jakso Katso myöhemmin

TV-ohjelmat tänään - Telsu.fi

Kolmekymppiseltä työtä vieroksuvalta Kimmolta (Jussi Vatanen) puuttuu elämästä suunta ja tililtä kate. Kimmo päätyy juorulehden puhelinmyyjäksi ja kohtaa unelmiensa naisen Ullan (Malla Malmivaara, 1.

Ex-Onnellisten toinen kausi alkaa – uutena eroparina Eero

ex onnelliset kausi 2 katsomoSeuraavaksi tänne marssivat remppareiskat, jotka muuttavat asunnon taas toisen Ex-onnelliset perheen kodiksi. Lavastuksessa kaikki menee uusiksi, seinien värejä ja eteisen matolla makaavia posteja myöten.Ex-onnellisten toinen kausi nähdään C Morella ensi kesänä, sen jälkeen MTV3-kanavall a.