eurojackpot voitto siilinjärvi

Eurojackpot-voittaja haastattelussa - YouTube

eurojackpot voitto siilinjärvi

Ennätyksellistä Eurojackpot-voittoa juhlistetaan voittokahveilla Siilinjärvellä. Veikkaus ja K-Supermarket Herkkupata järjestävät voittokahvituksen ennätyksellisen Eurojackpot-voiton kunniaksi perjantaina 30.8.

Eurojackpot - Wikipedia

Myös toisen voittoluokan 5+1-tuloksilla saattaa toisinaan voittaa miljoonia euroja. Suurin Suomen tullut 5+1-voitto meni haminalaiselle nettipelaajalle kierroksella 40/2016. Eurojackpotin suosio on kasvanut Suomessa vuosien myötä. Suomalaiset pelasivat pelin aloitusvuonna (2012) Eurojackpotia yhteensä noin 60,4 miljoonalla eurolla.

Siilinjärven Eurojackpot-kaupan kauppiaspari siirtyy sivuun

eurojackpot voitto siilinjärvi

Siilinjärvi sai pari viikkoa sitten kerralla monta uutta miljomääriä, kun paikkakunnalla pelattiin kimppapelinä 92 miljoonan Eurojackpot-voitto. Nyt voittokupongin myyneet kauppiaat aikovat jäädä sivuun kaupan pyörittämisestä.

Eurojackpot

eurojackpot voitto siilinjärvi

– Tuli hirmu hinku katsoa sitä kuponkia, mutta ensin en meinannut löytää sitä mistään. Kun löysin sen, ajattelin, että ei se voitto tässä varmaan ole, kun luulin, että voitto tuli vain yhdelle. Hän katsoi kuponkia kuitenkin uudestaan ja soitti sitten takaisin sukulaiselleen kysyäkseen voittonumerot.

Eurojackpot - WikiVisually

eurojackpot voitto siilinjärvi

1,8 miljoonan euron Eurojackpot-voittaja kertoo tunnelmistaan ja arpoo leikkimielisen lottorivin. Kuvattu 19.1.2015. . Casino arpa tuli ostettua ja voitto osui - Duration: 2:38. Rautarunnari

Eurojackpot Results | Latest Draw Results

eurojackpot voitto siilinjärvi

Eurojackpot on monikansallinen jättipottipeli. Pelin päävoitot ovat 10-90 miljoonaa euroa. Eurojackpot-peliä pelataan Suomen lisäksi Saksassa, Hollannissa

Siilinjärvi Eurojackpot: Näin voiton saa

Yksi viikonlopun puheenaiheista on ollut Siilinjärvelle osunut kaikkien aikojen suurin Eurojackpot-potti. Veikkaus tiedotti lauantaiaamuna kello 9, että Siilinjärvellä pelattiin lähes 92 miljoonan euron arvoinen Eurojackpot-voitto. Voiton osuminen Suomen kamaralle oli tiedossa jo perjantaina.

Siilinjärvi mullistui Eurojackpotin voitosta – nyt voitokkaan

Eurojackpot-voiton jälkeen omarahoitusta jäisi siis 18 miljoonaa.Voitto on saanut aikaan erilaista hupailua paikkakunnalla. Esimerkiksi Crossfit Siilinjärvi ehti jo Facebookissa mainostaa sunnuntaina tapahtumaansa, jossa onnitteli voittajia ja toivotti uudet miljonäärit tutustumaan lajiin ilmaiseksi.

Eurojackpot-voitto - YouTube

Record-breaking 90m Eurojackpot to southwest Finland The largest-ever Eurojackpot lottery payout in Finland's history was decided Friday evening. The winning ticket with seven correct numbers was traced to the southwest city of Loimaa. Share