ensimmäinen eurojackpot voitto

Lotto ja lottonumerot

2000-luvulla suurin voitto on tähän mennessä oli 7,3 miljoonaa euroa. Suurimmat voittopotit ovatkin kasvaneet merkittävästi koossa muutaman viime vuoden aikana. 2010-luvulla rikottiin ennätysvoitto ja uusi tulos pääsi jo kaksinumeroisten puolelle. 13,3 miljoonan voitto meni Lahteen vuonna 2014.

Eurojackpot-pelin usein kysytyt kysymykset

ensimmäinen eurojackpot voitto

Huone, josta koko Suomi unelmoi -tältä näyttää lottomiljonäärien kabinetti. Suurin mahdollinen Eurojackpot-voitto eli 90 miljoonan euron potti osui perjantaina Suomeen. Historiallisen suuren voiton tuonut peli pelattiin Loimaan Prismassa. Täysosuma meni viiden osuuden porukalle. Viiteen

EuroJackpot Lotto Suomi

ensimmäinen eurojackpot voitto

Kun teet tilauksen, ensimmäinen viikko veloitetaan heti tilauksen yhteydessä. Jatkossa peli uusitaan automaattisesti joka viikko. Peli veloitetaan pelitililtäsi aina arvontaa edeltävänä päivänä. Tilaus on voimassa toistaiseksi ja voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.

Veikkaus Lotto - Sääntömuutokset ja uudet voittoluokat

ensimmäinen eurojackpot voitto

Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot ja Jokeri. Kun teet tilauksen, ensimmäinen viikko veloitetaan heti tilauksen yhteydessä. Jatkossa peli uusitaan automaattisesti joka viikko. Peli veloitetaan pelitililtäsi aina arvontaa edeltävänä päivänä. Tilaus on voimassa toistaiseksi ja voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.

EuroJackpot tulokset - lotto esittelyssä

ensimmäinen eurojackpot voitto

Eurojackpotin ensimmäinen arvonta oli vuonna 2012. Pelissä on mukana 18 maata ympäri Eurooppaa. Onnekkain maa Eurojackpot-historiassa on Saksa, mutta Suomeen on osunut heti Saksan jälkeen eniten päävoittoja – 14 kappaletta! Loimaan 90 miljoonan euron potti on suurin Suomeen osunut potti tähän mennessä.

Kaikkien aikojen suurin Eurojackpot-voitto Suomeen

Viking Lotto maailman ensimmäinen lotto, joka oli kansainvälinen. Sitä alettiin pelata 17.3.1993. Suomen lisäksi Viking Lottoa pelataan mm. Tanskassa, Norjassa, Islannissa ja Virossa. Viking lotossa arvotaan kuusi numeroa + kaksi lisänumeroa. Lue lisää Eurojackpot. Eurojackpot on kahdeksan Euroopan maan yhteinen lotto. Eurojackpot maihin

Eurojackpot – Wikipedia

EuroJackpot Suomi -lotto. EuroJackpotiin osallistuu 16 Euroopan maata, mukaan lukien Suomi. Viime aikoihin asti Suomi ei ollut mukana EuroJackpot-lotossa, mutta nyt lottokuponkeja voi ostaa Suomesta.

Eurojackpot - Tutustu Eurojackpot peliin ja katso parhaat vinkit

Kaikkien aikojen suurin Eurojackpot-voitto Suomeen: Voittajalle 90 miljoonaa euroa, voittopaikkakunta selviää aamulla Voitto on tämän vuoden ensimmäinen

Historiallinen 90 miljoonan Eurojackpot-voitto pelattiin

ensimmäinen eurojackpot voitto

Eurojackpot. Eurojackpot tarjoaa jopa € 90 miljoonan voittoja joka perjantai-ilta. Jättipotti alkaa vähintään €10 miljoonalla ja kasvaa nopeasti vierityksillä. Sen valtavat voitot ja hyvät voittomahdollisuudet tekevät siitä yhden suosituimmista arvonnoista Euroopassa.

Ensimmäinen Eurojackpot Voitto - Image Results

There is a Eurojackpot- main win at Tampere now. Someone wanted a video about it. I did a video about it. What would you do, if you would win ten millions? Who could you dare to tell about it? How

Eurojackpot | Tulokset ja tiedot

ensimmäinen eurojackpot voitto

Eurojackpot-pelin käynnistyessä maaliskuussa 2012 jättipotti voitiin rullata enintään 12 kertaa, kunnes se täytyi voittaa seuraavassa arvonnassa. Jos kukaan pelaaja ei saanut täyttä voittoriviä 13. arvonnassa, koko jättipotti rullattiin alas ja jaettiin voittajien kesken seuraavaksi suurimmassa palkintoluokassa.

Lottovoittajat • Millaisia ovat olleet Suomen lotto voittajat?

Ensimmäinen suomalaisvoittaja pelissä oli 25. tammikuuta 2013, kun seinäjokelaispelaaja voitti 29,5 miljoonaa euroa. Lokakuussa 2016 kaikkien aikojen suurin Eurojackpotin päävoitto on 15. toukokuuta 2015 Tšekkiin mennyt tasan 90 miljoonan voittosumma.