eka peli matematiikka

5 kotimaista opetuspeliä lapsille | Kuningaskuluttaja | yle.fi

Peli 5 6 8: Karkailevat ilmapallot (3.lk) You Tube: KELLO Digitaaliset ajat: Kellonaikoja 1 2 bingo Domino: Kertominen ja jakaminen (10, 100, 1000)-hyrrä: Paljonko kello on1 Kotiopetukseen Moped: Havainnollistamisvälineet: Kellomuseon tehtäviä Tunnista kellonaikoja ja pelaa: Värisauvat Tehtäviä 1 ja 2 ja ohjeet (18 a/B)

Ekapeli-Matikka — LukiMat

eka peli matematiikka

16.10.2018- Tutustu käyttäjän VargaOpe tauluun Matikka-pelit. Sitä seuraa 152 käyttäjää. Katso muita ideoita: Pelit,Matematiikka ja Opetus.

75 parasta kuvaa: Matematiikka: Pelit | Pelit,Matematiikka ja

eka peli matematiikka

Peli sisältää arviointiosiot, jotka määrittävät pelin aloitustason ja kenttäkohtaisen tasoadaptaation. Versiossa käytetty lukualue on 0-20. Versio 2008 koostuu 106 pelikentästä, jotka pelataan läpi asetetussa järjestyksessä. Tässä versiossa käytetty lukualue on 0-10.

104 parasta kuvaa: Matikka-pelit | Pelit,Matematiikka ja Opetus

Lapset ovat uskomattomia oppimaan uusia asioita, mutta aina ei vain huvita. Erilaisten taitojen opetteluun voi hakea vaihtelua mobiilipeleistä, jotka on suunniteltu nimenomaan lapsen opettamiseen. Tarjontaa löytyy, oli kyse sitten sävelistä, väreistä, kirjaimista tai numeroista. . Nuottiniitty

Matematiikka - YouTube

Tutustu käyttäjän metskangas tauluun Matematiikka: Pelit. Sitä seuraa 320 käyttäjää. Katso muita ideoita: Pelit,Matematiikka ja Esikoulu matematiikka.

1.-2. luokalle sopivat pelit

Pelaa joka päivä 15 minuuttia. Eka-Peli Matikka on ammattilaisten tekemä matematiikan tehokkaaseen alkuoppimiseentarkoitettu peli

Ekapeli Alku - Apps on Google Play

Pelaa ilmaisia nettipelejä Suomen suosituimmalla pelisivustolla! Pelikoneessa on jo yli 5000 peliä, muidenmuassa Mahjong -pelit, Bubble Shooter, Gold Strike, Solitaire (pasianssi), Tetris, Mario, Bloons ja Bejeweled -nettipelit.

Perunakellari: Matematiikka

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja asiakasviestintä kiinnostavaa, sivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet.

Ilmaiset verkkopelit lapsille | Oppi&ilo

Ohjeet on englanniksi, mutta pelaaminen ei vaadi kuin muutaman pelisanaston sanan oppimista. Peli vaatii sisäänkirjautumisen (pelinimi ja salasana). Pelaaminen on ilmaista, mutta jos opettaja haluaa ryhmästä koosteen, mitkä asiat oppilailla sujuvat hyvin, mitkä tarvitsevat tukea, muuttuu palvelu maksulliseksi.