afrikan valtiot peli

Maantiedon nimistö - Aasian valtiot Flashcards | Quizlet

Visailu Afrikan maakartta - Tunnistatko Afrikan maat kartalta? sivustolla visakisa.com

Afrikka: Maat - Karttavisapelit

afrikan valtiot peli

Visailu Afrikan maakartta - Tunnistatko Afrikan maat kartalta? sivustolla visakisa.com

Afrikan maakartta tietovisa - visakisa.com

Tiedän, että en voi saada peliä läpi, nyt ennätys 145/196. Vaikka muistaisin kaikki valtiot ulkoa, niin en kerkiäs niitä kaikkia kirjoittaa! Nyt pysyy mielenkiinto yllä, aina silloin tällöin tulee uusi ennätys!

Maailman valtiot - JetPunk

Maiden nimet ja pääkaupungit suomeksi Learn with flashcards, games, and more — for free.

Luettelo itsenäisten valtioiden lipuista – Wikipedia

afrikan valtiot peli

Seterra on ilmainen maantietovisailu, joka opettaa sinulle maista, valtioista ja pääkaupungeista ympäri maailmaa. Tämä on nettiversio, joka on kirjoitettu HTML5-koodilla.

Luettelo valtioista väkiluvun mukaan – Wikipedia

Maantietopeli – Afrikan maat, kaupungit ja maiden liput. Opettele Afrikan lukuisat maat, kauniit liput ja runsasväkiset kaupungit.

Luettelo valtioista maanosittain – Wikipedia

Start studying Maantiedon nimistö - Aasian valtiot. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools.

Luettelo itsenäisistä valtioista – Wikipedia

afrikan valtiot peli

Tämä on luettelo itsenäisistä valtioista.Suomi on tunnustanut 195 valtion itsenäisyyden. valtioiden tiedot Afganistan – Afganistanin islamilainen tasavalta dariksi: افغانستان – جمهوری اسلامی افغانستان (Afgānestān – Jomhūrī-ye Eslāmī-ye Afgānestān)

3. Asteverkon kertoo sijainnin

Afrikan 30 suurinta kaupunkia Afrikan maiden pääkaupungit Afrikan maiden liput Afrikan maat. teacher-content.com ©faurskov.com 2015-19

Toporopa-oppimispelit: Euroopan maantiede

afrikan valtiot peli

Maantietopeli - Afrikka -peli: Opettele Afrikan mantereen maat tässä maantietopelissä. (Geography Game - Africa) (Geography Game - Africa) Pelin ohje: Klikkaa sitä maata kartasta minkä tiedät/luulet olevan oikea.

Maailman pääkaupungit ja valtiot Flashcards | Quizlet

Julkaisuajankohtanaan 1951 eurooppalaiset valtiot pitivätkin vielä useita Afrikkan maita siirtomainaan. Henna Yläsen mukaan Afrikan tähti on hyvä esimerkki siitä, kuinka vähän pelejä julkaisualustana kontrolloidaan verrattuna lehdistöön ja koulukirjoihin.

Maantietopeli - Afrikka - Suomen ykkösnettipelipaikka - 1pelit.fi

Etelä-Afrikan tasavalta eli Etelä-Afrikka on tasavalta eteläisessä Afrikassa, aivan Afrikan mantereen eteläisimmässä kärjessä. Sen rajanaapureita ovat Namibia, Botswana, Zimbabwe, Mosambik ja Swazimaa. Lesothon valtio sijaitsee enklaavina Etelä-Afrikan sisällä. Maan ilmasto vaihtelee alueittain.