aasian valtiot peli

Maantiedon nimistö - Aasian valtiot Flashcards | Quizlet

aasian valtiot peliStart studying Aasian valtiot ja pääkaupungit. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools.

Itä-Aasia – Wikipedia

Kiistanalaiset valtiot Tähän artikkeliin tai osioon ei ole merkitty lähteitä, joten tiedot kannattaa tarkistaa muista tietolähteistä. Voit lisätä artikkeliin tarkistettavissa olevia lähteitä ja merkitä ne ohjeen mukaan.

Toporopa-oppimispelit: Euroopan maantiede

aasian valtiot peliSivut, jotka ovat luokassa Aasian valtiot. Seuraavat 2 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 2.

Kartta.com - Maailman Kartta

aasian valtiot peliMonet Aasian maat ovat teollistuneet hiljattain viime vuosikymmeninä. Toisaalta Aasiassa on myös vähiten kehittyneisiin maihin kuuluvia kehitysmaita, esimerkiksi Afganistan, Bangladesh ja Nepal. Maatalous. Aasian väestöstä suurin osa asuu monsuunivyöhykkeellä ja saa maataloudesta elantonsa.

Luettelo valtioista maanosittain – Wikipedia

Peda.net > Askola > Juornaankylän koulu > Luokkien sivut > 5.-6. luokka > Biologia ja maantieto 6 > Aasia osana maailmaa > Aasian kartta, kasvillisuusalueet ja ilmastovyöhykkeet Sisäänkirjautuminen

Aasian maakartta tietovisa - visakisa.com

Aasia - Opiskelu - Tietovisa aasiasta - Älypää Yhteisövisat. Yhteisössä on 1 jäsentä. Listalle vaaditaan 0 pistettä. Visaa on pelattu 1 898 kertaa.. Tässä kuussa visaa on pelattu 0 kertaa.

Aasian valtiot ja pääkaupungit Flashcards | Quizlet

Maantietopeli – Afrikan maat, kaupungit ja maiden liput. Opettele Afrikan lukuisat maat, kauniit liput ja runsasväkiset kaupungit.

Aasian valtiot ja kartta | Matkafoorumi

aasian valtiot peliEurooppa-aiheisia opettavaisia pelejä: valtiot, pääkaupungit, liput, alueet, EU ja euroalue, metropolialueet, monarkiat, taistelut, vuoret, järvet, meret, joet

Aasia – Wikipedia

aasian valtiot peliMaantietopeli – Aasian maat ja suurimmat kaupungit. Opettele sijoittamaan Kiina, Kambodža ja Intia Aasian kartalle.

Maantietopeli – Aasian maat, kaupungit, pääkaupungit ja

Yllä olevassa kartassa eivät näy kaikki Lähi-idän eli Länsi-Aasian valtiot, joten alla Lähi-Idän kartta erikseen. Viimeksi muokattu 3 Marraskuu 2013.